Where do you want to go? What do you want to do?
(644)
Read current Activities (644)
(368)
Read current Attractions (368)
(191)
Read current Accommodation (191)
(16)
Read current Other services (16)
(125)
Read current Photos (125)
(31)
Read current Video (31)
(35)
Read current Our Share (35)
(2)
Read current I Guide (2)
Golopper Magazine Plan your trip now!

advertisement

pacsafe
Feedback

Balaton Régió Fotópályázat

05-06-2012 -

„Nekem a Balaton a Riviéra…” –mindenki fülében ott cseng az ismerős dallam? Nyugalom, most nem éneklésre szeretnénk buzdítani benneteket, hanem hogy megosszátok velünk legkedvesebb Balatoni régióban készült fényképeiteket. Készítsetek, - vagy keressetek - fotókat a Balatonról, az ott szerzett élményekről, helyekről, töltsétek fel a játék facebook oldalán, és ha elég like-ot szereztek, akár hamarosan vissza is térhettek egy újabb felejthetetlen élményre.

A Balaton minden évszakban gyönyörű és felejthetetlen élményeket kínál. De ha már „magyar tengerről” lévén szó, a leginkább nyáron vonzza magára a figyelmet kellemes fürdőző vizével, a gyerekek számára is biztonságos mélységével, ezeregy színben pompázó naplementéivel, vitorlásaival, és mindenki számára változatos programjaival.

Ha neked is vannak ehhez hasonló élményeid, melyek a Balatonhoz kapcsolódnak, fotózd le, vagy keresd elő az archív képek között, és küldd el nekünk. Mi közzé tesszük, és nyilvános szavazásra bocsátjuk. A legtöbb szavazatot begyűjtött képek készítőit megjutalmazzuk, méghozzá stílszerűen a Balatonhoz kapcsolódó nyereményekkel.

A játék menete:

2012. június 1. 10 órától lehet feltölteni a Balatoni képeket 2012. június 30. 23:59-ig.

(Fontos, hogy a beküldött fényképeden egyértelműen azonosítható legyen a – Balaton régióhoz kapcsolható - helyszín, ahol készült!)

Ezzel egy időben zajlik a szavazás is. 2012. június 1. 10 órától lehet like-olni a feltöltött képek között azokra, amelyek leginkább tetszenek, egészen 2012. június 30. 23:59-ig.

Eredményhirdetés 2012. július 2. 12 óráig, amikor közzé tesszük annak a 3 fotósnak a nevét, akik a szavazás alatt a legtöbb like-ot gyűjtötték.

Nyeremények:

1. díj: Kényeztető wellness napok 2 személyre a Hotel Residence**** Balaton, Siófok szállodában

2. díj: Egy felejthetetlen balatoni vitorlástúra a Holovits Vitorlásiskolával

3. díj: Egy bőröndnyi Balaton szelet

A nyerteseket - a Játékszabályzatban lefektetett módon - e-mailben értesítjük, valamint posztoljuk a Marmalade.hu facebook oldalán.

Kényeztető wellness napok 2 személyre

a Hotel Residence**** Balaton, Siófok támogatásával

2 felnőtt részére 2 éjszaka kétágyas szobában, köszönőitallal, bőséges büféreggelivel, félpanziós (vacsora a szálloda éttermében) ellátással és a Wellness Oázis használatával (pezsgőfürdő, finn szauna, gőzkabin, élményzuhany, Kneipp-taposó, fitnessterem). Nyáron Residence Beach saját strand és parkolási lehetőség. 

 


 

Meghitt, családias környezetben pihenni a Balaton partjától mindössze 100 méterre – ezt nyújtja neked a Hotel Residence**** Balaton, Siófok. A modern stílusú, tágas, minden komforttal felszerelt szobái akár négytagú családok számára is kényelmes elhelyezést biztosítanak. Ha kényeztetésre vágysz, akkor csobbanj a Lake Wellness Oázis meleg vizű medencéibe kezedben az Oázis poolbárjában választott frissítővel, majd válassz a húszféle masszázs közül, amire testednek-lelkednek a leginkább szüksége van. Hangulatos szálloda végtelen vendégközpontúsággal, ízletes konyhával és nem utolsó sorban a Balaton csodáival.

További információk: http://balaton.hotel-residence.hu

Egy felejthetetlen balatoni vitorlástúra max. 5 személyre

a Holovits Vitorlásiskola támogatásával

Átélheted az első kihajózás izgalmát, a vitorlázás kalandját a Holovits Vitorlásiskola tapasztalt szkippereinek segítségével. Mindezt megfűszerezzük egy varázslatos balatoni naplementével is.

Végtelen szabadság – nesztelenül sikló vitorlás. Ez a csodálatos sport kimeríthetetlen élmények tárházát kínálja, ami ma már mindenki számára elérhető. Ennek a sportnak a népszerűsítését és a legmagasabb színvonalon végzett oktatását tűzte ki célul Magyarország egyik legeredményesebb vitorlázója, Holovits György, aki 1997-ben megalapította Balatonföldvár gyönyörű kikötőjében vitorlásiskoláját. Az akkreditált cég a Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott képzés keretében nyújt lehetőséget kedvtelési és hivatásos célú vitorlás kishajó és kisgéphajós képesítés megszerzésére. Szolgáltatásaik széles palettáján megtalálható a hajóbérlés és vitorlás túrák szervezése is.

További információk: http://vitorlastanfolyam.holovits.hu/

 


 

 


Primus Vacuum Bottles

03-04-2017 -

Dehydration... This is one of the worst enemy of all outdoor freaks. The easiest way how we can fight against it, is to carry beverages with us! We would like to introduce in a few words the colourful Vacuum Bottle produced by Primus, the Swedish outdoor expert.

Jack Wolfskin's fiberfill sleeping bags

03-04-2017 -

No question that we are unstoppable heading into the summer. In most European countries we have the chance to experience and enjoy the gifts of the spring. And with these warmer seasons we have to count on the growing interest in the outdoor sports, such as hiking, trekking, whatsoever...

Kings of the waves - surfski kayaking

03-04-2017 -

We would like to introduce you surfski kayaking. Naturally for those who already know what on Earth this phrase means this article will serve as a source of extra information on this lovely activity.

A real tribal one - outrigger canoeing

03-04-2017 -

Outrigger boats. These crazy creatures are the target of our current hunting. So, if you haven’t heard of this kind of vessel, than you are at the best spot, and if you have heard of, then this article may contain some new information for you as well.