Where do you want to go? What do you want to do?
(647)
Read current Activities (647)
(371)
Read current Attractions (371)
(191)
Read current Accommodation (191)
(16)
Read current Other services (16)
(125)
Read current Photos (125)
(31)
Read current Video (31)
(35)
Read current Our Share (35)
(2)
Read current I Guide (2)
Golopper Magazine Plan your trip now!

advertisement

pacsafe
Feedback

Balaton Régió Fotópályázat

05-06-2012 -

„Nekem a Balaton a Riviéra…” –mindenki fülében ott cseng az ismerős dallam? Nyugalom, most nem éneklésre szeretnénk buzdítani benneteket, hanem hogy megosszátok velünk legkedvesebb Balatoni régióban készült fényképeiteket. Készítsetek, - vagy keressetek - fotókat a Balatonról, az ott szerzett élményekről, helyekről, töltsétek fel a játék facebook oldalán, és ha elég like-ot szereztek, akár hamarosan vissza is térhettek egy újabb felejthetetlen élményre.

A Balaton minden évszakban gyönyörű és felejthetetlen élményeket kínál. De ha már „magyar tengerről” lévén szó, a leginkább nyáron vonzza magára a figyelmet kellemes fürdőző vizével, a gyerekek számára is biztonságos mélységével, ezeregy színben pompázó naplementéivel, vitorlásaival, és mindenki számára változatos programjaival.

Ha neked is vannak ehhez hasonló élményeid, melyek a Balatonhoz kapcsolódnak, fotózd le, vagy keresd elő az archív képek között, és küldd el nekünk. Mi közzé tesszük, és nyilvános szavazásra bocsátjuk. A legtöbb szavazatot begyűjtött képek készítőit megjutalmazzuk, méghozzá stílszerűen a Balatonhoz kapcsolódó nyereményekkel.

A játék menete:

2012. június 1. 10 órától lehet feltölteni a Balatoni képeket 2012. június 30. 23:59-ig.

(Fontos, hogy a beküldött fényképeden egyértelműen azonosítható legyen a – Balaton régióhoz kapcsolható - helyszín, ahol készült!)

Ezzel egy időben zajlik a szavazás is. 2012. június 1. 10 órától lehet like-olni a feltöltött képek között azokra, amelyek leginkább tetszenek, egészen 2012. június 30. 23:59-ig.

Eredményhirdetés 2012. július 2. 12 óráig, amikor közzé tesszük annak a 3 fotósnak a nevét, akik a szavazás alatt a legtöbb like-ot gyűjtötték.

Nyeremények:

1. díj: Kényeztető wellness napok 2 személyre a Hotel Residence**** Balaton, Siófok szállodában

2. díj: Egy felejthetetlen balatoni vitorlástúra a Holovits Vitorlásiskolával

3. díj: Egy bőröndnyi Balaton szelet

A nyerteseket - a Játékszabályzatban lefektetett módon - e-mailben értesítjük, valamint posztoljuk a Marmalade.hu facebook oldalán.

Kényeztető wellness napok 2 személyre

a Hotel Residence**** Balaton, Siófok támogatásával

2 felnőtt részére 2 éjszaka kétágyas szobában, köszönőitallal, bőséges büféreggelivel, félpanziós (vacsora a szálloda éttermében) ellátással és a Wellness Oázis használatával (pezsgőfürdő, finn szauna, gőzkabin, élményzuhany, Kneipp-taposó, fitnessterem). Nyáron Residence Beach saját strand és parkolási lehetőség. 

 


 

Meghitt, családias környezetben pihenni a Balaton partjától mindössze 100 méterre – ezt nyújtja neked a Hotel Residence**** Balaton, Siófok. A modern stílusú, tágas, minden komforttal felszerelt szobái akár négytagú családok számára is kényelmes elhelyezést biztosítanak. Ha kényeztetésre vágysz, akkor csobbanj a Lake Wellness Oázis meleg vizű medencéibe kezedben az Oázis poolbárjában választott frissítővel, majd válassz a húszféle masszázs közül, amire testednek-lelkednek a leginkább szüksége van. Hangulatos szálloda végtelen vendégközpontúsággal, ízletes konyhával és nem utolsó sorban a Balaton csodáival.

További információk: http://balaton.hotel-residence.hu

Egy felejthetetlen balatoni vitorlástúra max. 5 személyre

a Holovits Vitorlásiskola támogatásával

Átélheted az első kihajózás izgalmát, a vitorlázás kalandját a Holovits Vitorlásiskola tapasztalt szkippereinek segítségével. Mindezt megfűszerezzük egy varázslatos balatoni naplementével is.

Végtelen szabadság – nesztelenül sikló vitorlás. Ez a csodálatos sport kimeríthetetlen élmények tárházát kínálja, ami ma már mindenki számára elérhető. Ennek a sportnak a népszerűsítését és a legmagasabb színvonalon végzett oktatását tűzte ki célul Magyarország egyik legeredményesebb vitorlázója, Holovits György, aki 1997-ben megalapította Balatonföldvár gyönyörű kikötőjében vitorlásiskoláját. Az akkreditált cég a Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott képzés keretében nyújt lehetőséget kedvtelési és hivatásos célú vitorlás kishajó és kisgéphajós képesítés megszerzésére. Szolgáltatásaik széles palettáján megtalálható a hajóbérlés és vitorlás túrák szervezése is.

További információk: http://vitorlastanfolyam.holovits.hu/

 


 

 


The Mocanita - a real forest steam rail...

27-03-2016 -

Let us lead you to a very unique place of Europe. And this time we are not just informing you about the certain region, but we would like to introduce a conserved piece of the history. Its nick name is Mocanita, but you may meet it with the name: Vaser Valley Railway or CFF Viseu de Sus.

Bouldering Basics

27-03-2016 -

Let me talk about bouldering a bit. This activity can be called the very basics of rock climbing. So this is a very basic discipline which can help you a lot in improving your climbing techniques, or even learning the basics of the whole sport if you are a total newbie.

Hanwag - Escalator

27-03-2016 -

Have you ever heard of approach shoes? If not, this is the best occasion for you, since we are about to introduce one of these kinds. Firtsly, we are very happy to say that it is another Hanwag product. This esteemed company released its first approach shoes with Cocona® lining.

Jake Thamm - Lord of the Rockies

27-03-2016 -

We had a little talk with Jake Thamm, the president and co-founder of the Crescent Moon Snowshoe Company. His company is based in Colorado, so we can't have a doubt that he is a real expert of snow!